ΕΛΛΑΔΑ

Αποσπούσαν χρήματα για ανύπαρκτα τροχαία δυστυχήματα

Ηράκλειο: Σπείρα 17 ατόμων έκανε απάτες με δήθεν τροχαία

Γερή «μπάζα» είχε κάνει τους τελευταίους δυο μήνες μια σπείρα αδίστακτων απατεώνων που τηλεφωνούσαν μαζικά σε ανυποψίαστους πολίτες στο Ηράκλειο και απαιτούσαν χρήματα, τάχα για να μην έχουν νομικές επιπτώσεις τα παιδιά τους, που δήθεν προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα.

Η δράση τους κράτησε από τις 20 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Κυριακή και στο διάστημα αυτό τηλεφωνούσαν ακατάπαυστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε τυχαία σταθερά νούμερα και αρκετές φορές σε κινητά, παριστάνοντας τους αστυνομικούς και αναστατώνοντας τους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης. Συνολικά, το κύκλωμα είχε διαπράξει 13 απάτες και τέσσερις απόπειρες, οι οποίες του απέφεραν συνολικά 65.670 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας!

Ωστόσο, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια που κατάφερε να συλλάβει τον 62χρονο Έλληνα «εισπράκτορα» και να ταυτοποιήσει τους τρεις «αρχηγούς», που είναι αλλοδαποί. Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ οι τρεις αλλοδαποί συνεργοί του αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.