ΕΛΛΑΔΑ

 Για την υπόθεση Πετσίτη

Κωνσταντοπούλου: «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί Τσίπρα-Παππά»

Εμμένει στη θέση της ότι ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

«Όταν κάποιου του λες "να ανοίξουν οι λογαριασμοί σου", αντί να πει "βεβαίως να ανοίξουν", λέει "με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου", γίνομαι διπλά καχύποπτη. Ο Παππάς όφειλε να πει "βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου", όχι να λέει "με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου για δύο λεπτά δημοσιότητας". Η αντίδραση αυτή δεν είναι λογική ούτε φυσιολογική αντίδραση...» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στα Παραπολιτικά 90,1.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στη θέση της ότι «ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου».

«Πρόκειται για πρόσωπο συνδεδεμένο με το Μαξίμου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από τη Δικαιοσύνη και από την κοινωνία και από την ιστορία» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Το πρόσωπο αυτό έχει φωτογραφηθεί στο πόντιουμ στο Μαξίμου, το πρόσωπο αυτό ήταν πάντα εκεί όπως προκύπτει σε κρίσιμες στιγμές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την εξουσία. Εκείνοι οι οποίοι έδωσαν χρήματα στον Πετσίτη ή έδωσαν ωφελήματα ή με οποιονδήποτε τρόπο εκτίναξαν την περιουσιακή του κατάσταση προφανώς δεν το έκαναν από προσωπική συμπάθεια αλλά το έκαναν προσβλέποντας την σχέση με την εξουσία» κατέληξε για το θέμα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.