Neo

«Μπράβο» στον Μεϊμαράκη από τον Ζαχαριάδη

Η άποψη που εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ότι «είναι αναμφίβολα τιμητική» για την χώρα οποιαδήποτε πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης σε οποιονδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό» δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος συνδύασε το τοξικό πολιτικό κλίμα και τον φανατισμό που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, προκειμένου να επιδοκιμάσει δημόσια και ηχηρά τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι σε αντίπαλο πολιτικό και ιδεολογικό στρατόπεδο, είπε όμως κάτι λογικό και αυτονόητο για κάθε μη φανατικό Έλληνα πολιτικό απ όποιο δημοκρατικό κόμμα κι αν προέρχεται «η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα».

Αντίπαλος μεν, ξέρει όμως στα θέματα διεθνούς πολιτικής να φοράει φανέλα «Εθνική Ελλάδας». Μπράβο του που το είπε μέσα στο φανατισμό των ημερών», επισήμανε ο Κώστας Ζαχαριάδης, δείχνοντας ότι και εκείνος, όπως ο Μεϊμαράκης, ξεχωρίζει τα μεγάλα και σημαντικά παρά τον «φανατισμό των ημερών»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.