Neo

Όταν η Θεσσαλονίκη «πλήγωσε» τον Ευκλείδη

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει παραστεί σε αρκετές εκδηλώσεις στην Βόρεια  Ελλάδα και πάντα υπήρχαν και ορισμένοι θερμοκέφαλοι που τον αποδοκίμαζαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το ίδιο έγινε χθες και στην Θεσσαλονίκη –και δη στο Ολύμπιον- που είχε προγραμματίσει να μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετείχε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου. Ορισμένοι διαμαρτύρονταν έξω από το Ολύμπιον γιουχάροντας τον υπουργό Οικονομικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πάντως, μέσα στην αίθουσα, το κλίμα ήταν θερμό και όλοι κρέμονταν από τα... χείλη του υπουργού Οικονομικών. Μάλιστα, όταν ο ίδιος ο Τσακαλώτος έμαθε ότι σε ορισμένες ιστοσελίδες αναφερόταν πως υπήρχαν πολλοί διαμαρτυρόμενοι έξω από το Ολύμπιον και λίγοι εντός, ανέβασε στο twitter φωτογραφίες που δείχνουν το... ακριβώς αντίθετο: δηλαδή, τις περιορισμένες διαμαρτυρίες απ’ έξω και την κατάμεστη αίθουσα την ώρα της εκδήλωσης.

Πάντως, όσο κι αν η εκδήλωση πήγε καλά, ο υπουργός Οικονομικών γυρίζει στην Αθήνα πληγωμένος, αφού η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της καρδιάς του και, ως εκ τούτου, κάθε διαμαρτυρία την... παίρνει κατάκαρδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.