Neo

Συνεχίζει τις ανοιχτές συγκεντρώσεις στα Χανιά

Όταν ξεκίνησε το εγχείρημα της «Προοδευτικής Συμμαχίας» και φάνηκε ότι αυτό ενδιαφέρει πολύ κόσμο και μπορεί να πυροδοτήσει μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις, οι ΣΥΡΙΖΑίοι άρχισαν να λένε ότι «την ώρα που η ΝΔ παρουσιάζει ψηφοδέλτια σε κλειστές αίθουσες με 200 άτομα, εμείς γεμίζουμε στάδια». Η αλήθεια, άλλωστε, είναι πως η προσέλευση στο Γαλάτσι, στην Πάτρα, στην Καλαμάτα και αλλού κάθε άλλο παρά δείχνει κόμμα που... καταρρέει στις δημοσκοπήσεις ή στην κάλπη. Αυτό, λοιπόν, το επιτυχημένο μοντέλο προεκλογικής εκστρατείας, που «τονώνει» και την αυτοπεποίθηση των ΣΥΡΙΖΑίων με την εικόνα των γεμάτων σταδίων, αναμένεται να συνεχιστεί.

Με κεντρικό πρόσωπο τον Αλέξη Τσίπρα και όνομα τη φράση «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει να οργώνει τηγ χώρα. Επόμενος σταθμός -μια και βρίσκεται ήδη στην Κρήτη από την Κυριακή του Πάσχα- θα είναι τα Χανιά, καθώς την προσεχή Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου των Χανίων, με κεντρικό σύνθημα «έχουμε τη δύναμη, δεν γυρίζουμε πίσω».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 11:36 01/05/2019

    Με πούλμαν μεταφερόμενων πληρωμένων χαφιέδων όπως στην Πάτρα που υπήρχαν 50 πούλμαν που βρώμαγαν χοιρο στά σιο από τα γουρούνια του ΣΥΡΙΖΑ, με παράνομους λαθρομετανάστες επίσης πληρωμένους που κρατάνε τα πούστικα και προδοτικά λάβαρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζονται εκλογές.Στις 26 Μάη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα τους γ@μήσουμε.

  2. stm 17:00 30/04/2019

    «ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου των Χανίων, με κεντρικό σύνθημα «έχουμε τη δύναμη, δεν γυρίζουμε πίσω».»

    Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση σε κλειστό γυμναστήριο! Τί μας λέτε ρε παιδιά. Μιλάμε ο λαός θα πάει κοντά στον ηγέτη του! Τις γράφετε που τις γράφετε τις π@@@ριές, αλλά μη μας δουλεύετε μες τα μούτρα μας. Δεν μπαίνουν μόνο σανοφάγοι στο site. Ε; Με το μαλακό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.