ΚΟΣΜΟΣ

Tonight with Vladimir Poutine

Ενας... ψηφιακός Πούτιν στο BBC

Ένα νέο talk show με παρουσιαστή τον... Βλαντίμιρ Πούτιν που θα αναλάβει να συντονίζει αλλά και να παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες προσωπικότητες, ετοιμάζει το βρετανικό δίκτυο BBC, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Στην πραγματικότητα, τη χιουμοριστική εκπομπή "Απόψε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν" ("Tonight with Vladimir Poutine") θα παρουσιάζει ένας "εικονικός" Ρώσος πρόεδρος: ένα τρισδιάστατο, ψηφιακό κινούμενο σχέδιο που θα έχει απέναντι του πραγματικούς καλεσμένους, με σάρκα και οστά και πραγματικό κοινό, διευκρίνισε το BBC.

Τα δύο πρώτα, πιλοτικά επεισόδια, πρόκειται να προβληθούν τον επόμενο μήνα. Στο πρώτο, ο "Πούτιν" ασχολείται με τον φεμινισμό. Στο δεύτερο φιλοξενεί έναν πρώην σύμβουλο του Τόνι Μπλερ, τον Άλιστερ Κάμπελ, τον οποίο κατηγορεί ότι συνέβαλε στη δημιουργία "ενός φρικτού χαμού".

"Ο αγαπημένος ισχυρός άνδρας όλου του κόσμου, που έρχεται αντιμέτωπος με αρκούδες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, επιτέλους πέτυχε τον υπέρτατο στόχο του: ένα τοκ-σόου στο BBC", ανέφερε το βρετανικό δίκτυο κατά την παρουσίαση αυτής της νέας εκπομπής. "Ξεχάστε τη διεθνή πολιτική, αυτή η εκπομπή που θα γίνει σύντομα γνωστή σε όλον τον κόσμο συνιστά την τελική νίκη του Βλαντ, του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου", πρόσθεσε.

Οι σχέσεις της Βρετανίας με τη Ρωσία είναι ιδιαίτερα τεταμένες μετά τη δηλητηρίαση του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στο Σόλσμπερι της νότιας Αγγλίας. Το Λονδίνο κατηγορεί ως υπεύθυνη τη Μόσχα, κάτι που οι ρωσικές αρχές διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.