ΕΛΛΑΔΑ

Στον Καστό της Λευκάδας

Έπος! Ο Αντιδήμαρχος που δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του και πήρε... μηδέν ψήφους!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα από τα πιο επικά... ευτράπελα των εκλογών συνέβη στη Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής των απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, Χρήστος Τριλίβας, δεν βρήκε στην κάλπη ούτε μία δική του ψήφο!

Και πώς να την βρει αφού σύμφωνα με δήλωσή του, δεν ψήφισε ούτε ο... ίδιος τον εαυτό του! Προφανώς δεν ήταν κάποιο είδος... αυτοτρολαρίσματος (αν και έγινε viral!), αλλά το εν λόγω γεγονός ήταν πιθανότατα προϊόν ενδοδημοτικών ζυμώσεων και διεργασιών, με φόντο μελλοντικές συνεργασίες!

Έτσι, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα», ο κ. Τριλίβας ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο!

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, μάλιστα, από τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε μηδέν ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Κάστου, κ. Τριλίβας, εξέδωσε επιστολή, με αφορμή την αποπομπή του από τον δήμαρχο, Κώστα Δρακονταειδή:

«Για τα όσα ψευδή συκοφαντικά και υποκινούμενα από άτομο για το οποίο είχα προειδοποιήσει το Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή για το κακό που κάνει στην παράταξη μας και συγκεκριμένα ο γραμματέας της δημοτικής κοινότητας Καστού Γεώργιος Τριλίβας ο οποίος με το μπαράζ προσωπικών επιθέσεων, ψευδών και ανυπόστατων αναρτήσεων κατά μου, έχει δημιουργηθεί θόρυβος στην κοινωνία της Λευκάδας, έχω να δηλώσω τα εξής:

1) Εξέφρασα το δημοκρατικό μου δικαίωμα της ψήφου, όπως ο νόμος ορίζει.

2) Δεν είμαι κομματάρχης να καθοδηγώ ψήφους η να εκβιάζω είτε της οικογένειάς μου είτε των συγχωριανών μου.

3)Αμφισβητώ την απόφαση του Δημάρχου για παραπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου,γιατί βάση του νόμου ( 4071/12) δεν παρέβηκα κανένα από τα καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Καστού.

4)Καλώ όλους τους συγχωριανούς μου σε δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα και αν έστω ένας έχει παράπονό για την θητεία μου ή την συμπεριφορά μου να έρθει να το πει χωρίς φόβο.

5)Επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα,αγωγή και λοιπά,κατά όποιου με διαβάλλει προσωπικά και συνεχίζει να δημοσιεύει, τα καθοδηγούμενα από τον κύριο Γιώργο Τριλίβα ψεύδη.

Τέλος εν όψει του Β γύρου των εκλογών στο Δήμο Λευκάδας,εκτιμώντας εξίσου και τους 2 υποψηφίους κ. Θ. Σολδάτο και κ. Χ. Καλό ζητώ να μην χρησιμοποιηθεί η ενδοπαραταξιακή αυτή κακοήθεια στο μεταξύ τους αγώνα για την Δημαρχία.

Χρήστος Τριλίβας, Αντιδήμαρχος Καστού».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.