Neo

Στη Βουλή ζητήματα που αφορούν τους πυρόπληκτους

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, απέστειλαν έξι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζητώντας τη σύγκληση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου, για θέματα που αφορούν τα προβλήματα των πυρόπληκτων στο Μάτι και τις γύρω περιοχές.

Αναφερόμενοι σε άλυτα προβλήματα όπως την έκδοση αδειών επισκευής, την αποκομιδή του αμίαντου, τις κατεδαφίσεις ακατάλληλων οικημάτων, την αξιοποίηση του Ειδικού Λογαριασμού για τους πυρόπληκτους, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ για έργα πρόληψης από τις πυρκαγιές, οι βουλευτές καλούν τον Πρόεδρο της Βουλής να συγκαλέσει από κοινού σε συνεδρίαση τις τρεις επιτροπές, με τη συμμετοχή των αρμοδίων υπουργών, προκειμένου να συζητηθούν τέτοιου είδους εκκρεμή ζητήματα για την αποκατάσταση των πληγεισών από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου περιοχών της Αττικής. Προτείνουν, μάλιστα, στη συζήτηση να προσκληθούν και οι επιτροπές κατοίκων των εν λόγω περιοχών.

Η επιστολή, μάλιστα, που υπογράφεται από τους κ.κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιώργο Αρβανιτίδη, Γιώργο Καρρά, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και Μιχάλη Τζελέπη, κοινοποιήθηκε και στις ΚΟ των άλλων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, με στόχο να συνυπογράψουν το αίτημά τους...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.