ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ορκωμοσία του προέδρου της Ν. Αφρικής

Στην Πρετόρια ο Τέρενς Κουίκ

Στην Πρετόρια βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα για την ορκωμοσία του εκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κουίκ είναι ο μόνος επίσημα καλεσμένος από τις χώρες- μέλη της ΕΕ, λόγω και των ισχυρών δεσμών της Νότιας Αφρικής, αλλά και ειδικότερα του Προέδρου Ramaphosa με τη μεγάλη ιστορική ελληνική κοινότητα της χώρας. Εξού και προσκεκλημένος στην ορκομωσία και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιάννης Φιλίππου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών της Νότιας Αφρικής και τη χήρα του ιστορικού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα. Επίσης θα έχει επαφές με επικεφαλής αντιπροσωπειών όπως την Πρόεδρο της Αιθιοπίας, τον Πρόεδρο της Ζιμπάμπουε, τον αντιπρόεδρο της Νιγηρίας, την υπουργό Εξωτερικών της Κένυας, την υπουργό Επικράτειας των Εμιράτων, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, τον υπουργό Άμυνας της Βραζιλίας και τον υπουργό Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 14:43 25/05/2019

    Και που να δείς κύριε Τέρενς Κουίκ Σπένσερ μια ωραία θέση που σου ετοιμάζω με την ψήφο μου εδώ στην Ελλάδα. Μιά μπανάνα στην μέση και δύο βερύκοκα από κάτω στην βάση της παλιοφασίστα.Καλό βόλεμα στη νέα σου θέση παλιοφασίστα.❤️

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.