ΕΛΛΑΔΑ
«Ενα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας»
Τσίπρας: Το Ερρίκος Ντυνάν επανέρχεται στην την υπηρεσία των πολλών

Σύσκεψη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.
«Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
«Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
Στη συνάντηση εκ μέρους της κυβέρνησης συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...