ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας δίνει μήνυμα ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη

«Ο Τσίπρας, ενώ απεδέχθη ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη» τόνισε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έταξαν λίγα, αυτά που η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη, όπως ανάπτυξη, καλοπληρωμένες δουλειές, μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και μείωση της γραφειοκρατίας. «Ο Έλληνας χρειάζεται επίσης να αισθάνεται ασφαλής» σημείωσε η βουλευτής.

«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην άκρη» επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Σκάι.

«Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, σε μια Ελλάδα που η κυβέρνηση εγκατέλειψε τα ελληνοτουρκικά εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τύχη τους, σε μια Ελλάδα η οποία μοιραία ασχολείται με τις εκλογές, αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.

«Έχω ζήσει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για αποφυγή κρίσεως όπως γίνονται σήμερα» συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και παρότρυνε όλους: «Σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οφείλουμε εμείς οι Ελληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά».

«Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα το οποίο μεγενθύνεται και -Θεός φυλάξοι- δεν ξέρω αν μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπιθύμητη, ενδεχομένως και απ' τις δυο πλευρές, αλλά τυχαία κρίση» ήταν η δραματική προειδοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δείτε τι είπε η βουλευτής της ΝΔ στον Γιώργο Αυτιά και στον Σκάι:

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.