ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιφνιδιαστική διακοπή της διαδικασίας, λόγω έντονης αδιαθεσίας του Πατέλη

Διακόπηκε αιφνιδιαστικά σήμερα η διαδικασία στην δίκη της Χρυσής Αυγής, έπειτα από ξαφνική έντονη αδιαθεσία του κατηγορούμενου, Γιώργου Πατέλη.

Ο κατηγορούμενος ξαφνικά έπεσε κάτω την ώρα που είχε ξεκινήσει να απολογείται ο συγκατηγορούμενος του, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης.

Αμέσως η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία και αφού ρώτησε αν υπάρχει στην αίθουσα γιατρός ζήτησε από τον γραμματέα να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή συγκατηγορούμενοι του Γιώργου Πατέλη με αστυνομικούς και συνηγόρους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον πεσμένο κατηγορούμενο.

Λίγη ώρα μετά και ενώ το δικαστήριο έχει αποσυρθεί, στην αίθουσα έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συνέφεραν τον Πατέλη, ο οποίος ωστόσο δεν δείχνει να είναι καλά.

Στη συνέχεια, το δικαστήριο ανέβηκε και πάλι στην έδρα για να συνεχίσει τη διαδικασία των απολογιών, πλην όμως ο κατηγορούμενος Κορκοβίλης που είχε ξεκινήσει να απολογείται δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει μετά το περιστατικό με τον Πατέλη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, ρώτησε τον επόμενο στη σειρά κατηγορούμενο, Αναστάσιο Μιχάλαρο, αν ήταν σε θέση να απολογηθεί εκείνος. Ωστόσο, και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δήλωσε και εκείνος αδυναμία να απολογηθεί.

Ακούστηκαν διαμαρτυρίες μέσα στη δικαστική αίθουσα από μέλη του κοινού και τότε η πρόεδρος ανακοίνωσε τη διακοπή τηγς συνεδρίασης για αύριο, Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.