Neo

Για την ελαύνουσα Δεξιά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Περισσότερες ψήφους από την προηγούμενη φορά εκτιμά ότι πήρε το Κίνημα Αλλαγής, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, αποδίδοντας τα μειωμένα ποσοστά στην διαφορετική συμμετοχή. Ο ίδιος πάντως, δεν μασάει τα λόγια του, και επιτίθεται εκ νέου στη ΝΔ.

«Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικεί να επανέλθει στην εξουσία το κόμμα το οποίο είναι υπεύθυνο για την χρεοκοπία», είπε στον Alpha 989 ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στον δυτικό τομέα Αθήνας. «Ποιος κατέστρεψε την χώρα;», αναρωτήθηκε, «δεν την κατέστρεψε ο Καραμανλής το 2009;». Και αποκρούοντας τα περί διακυβέρνησης από τον Ανδρέα Παπανδρέου ή από τον Κώστα Σημίτη, θύμισε με νόημα ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν παρέδωσε ποτέ χρεοκοπημένη χώρα. Ποτέ. Χρεοκοπημένη χώρα παρέδωσε η Δεξιά».

Όσο για το ποιος φταίει για τη ‘επικυριαρχία’ της Δεξιάς, που έρχεται κατά τον ίδιο ‘να σαρώσει τα πάντα’; Ο ίδιος απαντά, ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αθώωσε τις ευθύνες της Δεξιάς και την υπονόμευση της χώρας. Ακούσατε ποτέ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ‘κύριε Καραμανλή χρεοκοπήσατε την χώρα. Είπατε ψέματα’;», ρώτησε, για να απαντήσει μόνος του ότι «σήμερα έρχεται ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να δει μια ελαύνουσα Δεξιά γιατί ποτέ δεν την χτύπησε»...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. nikos 11:53 06/06/2019

    geia sou mixali………mazi sou

  2. οκ 10:36 06/06/2019

    πέστα Μιχάλη – καμία χείρα βοηθείας στη ΝΔ μετά τις εκλογές.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.