Neo

Όταν τα έλεγε ο Μπίστης...

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν μεταξύ εκείνων που δεν είχαν δει με καλό μάτι τις μετακινήσεις του Νίκου Μπίστη από κόμμα σε κόμμα. Κι όμως, η ζωή τα φέρνει έτσι, που ο υποψήφιος με τη ΝΔ πλέον επιστρατεύει τα ίδια επιχειρήματα που έλεγε κάποτε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών.

«Άλλαξα κόμματα για να μην αλλάξω απόψεις», έλεγε ο Νίκος Μπίστης, που πολλοί τον λοιδορούσαν για τις διαρκείς μετακινήσεις του. Αυτό, λοιπόν έφτασε να πει χθες, με άλλα λόγια, ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Δεν άλλαξα εγώ ιδέες, τα κόμματα άλλαξαν», υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «247», λέγοντας αυτά ακριβώς που κάποτε κατηγορούσε...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μην συγκρίνεται τις βούρτσες με άλλα ηχηρά παρόμοια. Ο Γρηγόρης Ψαριανός πράγματι τα ίδια έλεγε από τότε που τον θυμάμαι στον τότε Συνασπισμό. Ποτέ δεν θυμάμαι να έγινε παρατρεχάμενος κανενός αρχηγού κόμματος, κάτι που ο Μπίστης έκανε κατά κόρον. Και ποτέ δεν πήγε από το άσπρο στο μαύρο. Το δημοψήφισμα του 15 έφερε τις νέες διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία, κι αντικατέστησε ένα «αριστερά-δεξιά» που πλέον δεν σημαίνει τίποτα. Ο κ. Μπίστης λοιπόν, πώς μπορεί σήμερα να έχει γίνει σφουγκοκωλάριος του κάθε Τσίπρα και του κάθε Τσακαλώτου που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής? Ο Ψαριανός ήταν και είναι ένας ιδιόρρυθμος αλλά απολύτως αυθεντικός τύπος που πέρα από την βουλευτική έδρα που εξασφαλίζει με τις ψήφους που μαζεύει, δεν έγινε ποτέ ούτε υπουργός ούτε υφυπουργός.

  2. ΕΞΑΙΣΙΑ

  3. Αυτά να πάς στήν Τούμπα να τα πείς σαπιοκοιλιά. Όταν σέ πάρουν στό κυνήγι όλοι οι Παοκτσήδες τότε θα δείς πόσα @ρχιδια βάζει ο σάκος με τούς ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αλήτη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.