ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Χαρίτσης

«Τα στελέχη της ΝΔ προσπαθούν να κρύψουν την πραγματική τους ατζέντα»

«Τα στελέχη της ΝΔ προσπαθούν για μία ακόμη φορά να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση, με στόχο να κρύψουν την πραγματική τους ατζέντα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον Real Fm.

Όπως εξήγησε ο κ. Χαρίτσης, «είδαμε τον κ. Μητσοτάκη μόλις χθες, σε ομιλία του στον ΣΕΤΕ, να μιλάει για την ανάγκη ύπαρξης ενός συστήματος δύο κλιμάκων ΦΠΑ, και άρα για αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και την ενέργεια, και είδαμε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλάνε για επαναφορά του κανόνα ένα προς πέντε στο Δημόσιο για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις, κάτι που θα θέσει σε τεράστιο κίνδυνο την προσπάθεια στήριξης σχολείων, νοσοκομείων και αυτοδιοίκησης».

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι η ρύθμιση για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου δίνει ανάσα σε 3,4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χαμηλότερων και μεσαίων εισοδημάτων.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας, καθώς «ο ελληνικός λαός δεν θα στείλει απλώς μηνύματα, αλλά θα εκδώσει την τελική ετυμηγορία του για το αν θέλει η χώρα μας να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και να αφήσει πίσω της την μνημονιακή περιπέτεια και τις πολιτικές που μας οδήγησαν εκεί ή αν θα επιστρέψει στα παλιά, σε αυτά που πλήγωσαν τη χώρα και άνοιξαν τόσο μεγάλα τραύματα στο σώμα της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.