ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Προειδοποιούν και προκαλούν τη νέα κυβέρνηση οι αντιεξουσιαστές

Έτοιμοι να... απαντήσουν στην εφαρμογή του νέου δόγματος καταστολής, στο πλαίσιο της λεγόμενης «αντεγκληματικής πολιτικής» που σχεδιάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια.

Κάτι τέτοιο, εξάλλου, αποδεικνύεται έπειτα από την ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφίες, πριν από λίγα 24ωρα, όπου οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν «περιπολία υπεράσπισης» των καταλήψεων.

Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι τυχαία, μιας και η νέα κυβέρνηση, στη λεγόμενη «αντεγκληματική πολιτική» που έχει εξαγγείλει στις προγραμματικές δηλώσεις και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή, προσβλέποντας επί της ουσίας σε ακόμη μεγαλύτερη καταστολή, περιλαμβάνει περιλαμβάνει τα Εξάρχεια σε... ειδικό κεφάλαιο.

Μέσα σε λίγες λέξεις, το κείμενο των αντιεξουσιαστών καταλήγει με την προειδοποίηση «είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε. Ο κόσμος της ελευθερίας, της κοινότητας, της αλληλεγγύης θα νικήσει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.