25/07/2019@16:51
Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά
Μία εξαιρετική συνταγή για γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά.
Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
250gr στραγγιστό γιαούρτι
3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.
Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr
Σχετικά άρθρα
Μία εξαιρετική συνταγή για ρεβίθια με λάχανο και σάλτσα γιαουρτιού. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':69035,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Για τα ρεβίθια: 400 γρ. ρεβίθια, μουλιασμένα
Eύκολος, δροσερός και νόστιμος γιαουρτοκορμός με καρπούζι και μόλις 5 υλικά. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά 900γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 300γρ. μπαλίτσες από καρπούζι, (με τη βοήθεια του παριζιέν) 150ml γάλα, ζεστό
Σε αυτή τη συνταγή γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και λαχανικά και συνοδεύουμε το καλοκαιρινό αυτό πιάτο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. (function() { var w=window, d=document; if
Ποιος δεν υποκύπτει στη γλύκα του λουκουμά σε όποια εκδοχή και αν βρεθεί μπροστά του; Δοκιμάστε τους με γιαούρτι και σίγουρα θα τους φτιάξετε ξανά πολλές φορές… (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά (function() {
Μια πολύ εύκολη συνταγή για μια απλή νόστιμη και θρεπτική σούπα. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':69035,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}());
Η γευστική και αρωματική κίτρινη κολοκύθα γίνεται πολύ νόστιμη γλυκιά πίτα. Θα την αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι, ενώ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό έχουμε 2 παραλλαγές της κλασικής συνταγής. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else
Ένα τέλειο απεριτίφ, που μπορείτε να πιείτε είτε πριν αρχίσετε το δείπνο σας είτε αφού το έχετε ολοκληρώσει. Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου ποτού είναι η σοκολάτα, τόσο σε λικέρ όσο και σε γαρνιτούρα! Και το αποτέλεσμα;