ASTRO-MATRIX

Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω

Τα φαινόμενα του Καλοκαιριού συνεχίζουν να είναι ακραία όσον αφορά στην πολιτική, στην οικονομία και στις προκλήσεις του περιβάλλοντος δεδομένης και της έκλειψης Σελήνης στις 16 στον Αιγόκερω. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Κριός
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας, αλλά οι αντιξοότητες και τα εμπόδια, σαν επακόλουθα της εβδομάδας της έκλειψης δεν θα λείψουν. Επιμεληθείτε θεμάτων που θα διευκολύνουν την οικονομική σας αυτοτέλεια.

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο και προτιμήστε να θυσιάσετε την διασκέδαση και την απόλαυση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ό,τι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες και ειδικά για την περίοδο Αυγούστου Σεπτεμβρίου που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Δίδυμοι
Για εσάς η εβδομάδα έχει πολλές εκδοχές. Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια κάλυψη στα νώτα σας, ο Άρης έχει πολύ θετική επιρροή από τη θέση του στον Λέοντα. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του διαστήματος των καλοκαιρινών εκλείψεων. Παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας!

Καρκίνος
Φροντίστε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει έκτακτα γεγονότα στην εργασία, ή λάθος εκτιμήσεις μιας κατάστασης. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά φαίνεται να περιορίζεται και σιγά – σιγά να σβήνει. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε και να μην μπείτε σε περιπέτειες την περίοδο των γενεθλίων σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικός σας περιβάλλον. Η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου σε νευραλγικούς άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια θα αφήσει έντονη την επίδραση της. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης όμως στο ζώδιό σας φροντίζει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα και να αντικαταστήσετε απώλειες. Κρατήστε μετριοπαθή στάση απέναντι σε προκλήσεις στα πρακτικά σας θέματα.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στον Λέοντα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ασφαλίσετε τα θέματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης και να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία. Παραμείνετε ευέλικτοι αλλά σταθεροί στις απόψεις και στις αναζητήσεις σας.

Ζυγός
Επηρεάζεστε σε θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ένα ταραγμένο διάστημα στα θέματα που θέτετε εσείς σαν προτεραιότητά σας. Κινηθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποτελεσματικά όσον αφορά στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων και μην δίνετε αφορμές σε όσους έχουν λόγους να βρίσκονται σε αντίπαλο στρατόπεδο. Φροντίστε την εικόνα σας και θέματα που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σας!

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε, αν δεν θέλετε να πληρώσετε ακριβά κάποιο τίμημα. Αναζητήστε βοήθεια για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών και υποχρεώσεων.

Τοξότης
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλές αφορμές για να είστε δυσαρεστημένοι με όσα εξελίσσονται στον χώρο της εργασίας. Κάποιοι, που υποστήκατε πρόσφατα μια αδικία, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα προκύψει τους επόμενους μήνες, για αυτό τώρα απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μην φορτίζεστε αρνητικά. Αισθηματικά είστε πιο τυχεροί από άλλες ζωδιακές ομάδες, αλλά εξίσου ανικανοποίητοι. Παραμείνετε ασφαλείς και προστατευμένοι έναντι εκείνων που δημιουργούν αντιπαραθέσεις και αβεβαιότητες.

Αιγόκερως
Είστε οι πιο εκτεθειμένοι στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και αυτή η εβδομάδα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στις επιλογές σας. Οι περισσότεροι επηρεάζεστε και από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου και αναγκάζεστε να είστε πολύ επιφυλακτικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Χρειάζεστε ένα καταφύγιο ασφάλειας και προστασίας, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα γύρω σας, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί και να λειτουργήσει. Στα αισθηματικά φανείτε ρεαλιστές και στις συζητήσεις σας ειλικρινείς.

Υδροχόος
Περίεργα λίγο τα πράγματα και για εσάς , αλλά όχι τόσο όσο οι καταστάσεις του περυσινού καλοκαιριού. Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις λειτουργεί αντίθετα ως προς τις επιθυμίες σας και κάποιους από εσάς σας επηρεάζει και σε θέματα υγείας και ευεξίας. Οικονομικά φροντίστε να είστε συντηρητικοί, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα αν ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι και το αντικείμενο της εργασίας σας. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας αν δεν τις εξηγήσετε κατάλληλα.

Ιχθύς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Η εβδομάδα φέρνει θετικές επιρροές από το περιβάλλον σας και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα πλεονεκτήματά σας. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εστιάστε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά στο άμεσο μέλλον. Αισθηματικά, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο σε ευαίσθητες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σας. Χρησιμοποιήστε σωστά μια πληροφορία.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.