ΕΛΛΑΔΑ

Στα Εξάρχεια

Θα επαναληφθεί η διαδικασία στο εκλογικό τμήμα που έκλεψαν την κάλπη

Την επόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου, θα επαναληφθούν οι εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 37ο Δημοτικό Σχολείο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 14), από όπου εκλάπη η κάλπη, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουπακιώτης, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο συγκεκριμένο τμήμα και επιχείρησαν αρχικώς να σπάσουν την κάλπη με βαριοπούλα. Στη συνέχεια, όμως, την έκλεψαν και έφυγαν. Μέχρι τότε είχαν ψηφίσει 207 πολίτες επί συνόλου 538 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Ακόμη ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, με τους οποίους επικοινώνησε ο ίδιος, του είπαν ότι η αστυνομία ανέμενε ένα τέτοιο συμβάν, ενώ ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στην ίδια περιοχή σε εκλογικό τμήμα, όπου η εκλογική διαδικασία επαναλήφθηκε.

Ο κ. Ρουπακιώτης ανέφερε, επίσης, ότι αύριο θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να τον ενημερώσει για το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα και τη δύναμη εδρών των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.