Neo

Το «ξέσπασμα» του Δραγασάκη για Στουρνάρα-θεσμούς

Αν και ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ένας ήπιος άνθρωπος που δεν τού αρέσει να εμπλέκεται σε πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις, ταυτοχρόνως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών δεν κρύβει τις απόψεις του: χθες, για παράδειγμα, ουσιαστικά προέβη σε ένα «ξέσπασμα» για το θέμα του σεβασμού των θεσμών, συζητώντας για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου.

Μιλώντας, λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «εκείνο που προξενεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται την ανάδειξη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης ως κυβερνητικό διορισμό». «Συνιστά αυτό δείγμα σεβασμού στους θεσμούς;», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και έφερε άλλο ένα... καραμπινάτο παράδειγμα –εμφανώς, μάλιστα, εκνευρισμένος: «για όσους κόπτονται για το κύρος των θεσμών, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ σεβάστηκε πλήρως, ποια είναι η άποψή τους για τον κ. Στουρνάρα;», διερωτήθηκε, προσθέτοντας με νόημα: «Έχετε δει άλλοτε και αλλού κεντρικό τραπεζίτη να παίρνει ενεργό μέρος σε προεκλογική περίοδο;».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπενθύμισε ότι ο κεντρικός τραπεζίτης θεάται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος προφανώς στην συγκέντρωση του Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία ο Γιάννης Στουρνάρας όχι απλώς έδωσε το «παρών», αλλά... ξεχώρισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.