ASTRO-MATRIX

Έντονος συναισθηματισμός

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα στις 18 Ιουλίου: Προβλέψεις ζωδίων

Η Αφροδίτη ταξιδεύει στο ζώδιο της Σελήνης στον Καρκίνο, μεγεθύνοντας τη ανάγκη μας για συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και κυρίως με την οικογένεια μας. Έτσι γινόμαστε πιο δοτικοί με τους άλλους, επιθυμούμε να δείξουμε έμπρακτα τα συναισθήματα μας και κάνουμε εύκολα τα χατίρια στους ανθρώπους που αγαπάμε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι όμως αρκετά εσωστρεφής, δεν φλερτάρει εύκολα και πιθανόν επιλέγει τη σιγουριά της σταθερής σχέσης παρά το ρίσκο που προκύπτει από μια ξαφνική γνωριμία ή έναν επεισοδιακό παθιασμένο έρωτα. Επίσης, αυτές τις μέρες θα ανατρέχουμε αρκετά στο παρελθόν, αναπολώντας στιγμές και περασμένες σχέσεις που ίσως έχουν λήξει άδοξα. Έντονη κυκλοθυμία και συναισθήματα απογοήτευσης θα προκύψουν, κυρίως  εάν δεν υπάρχει διέξοδος σε ερωτικά ή οικονομικά προβλήματα.

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες παρασύρει επίσης σε ρομαντικές σκέψεις, ονειροπολήσεις και αισθανόμαστε κάπως αδικημένοι εάν βέβαια δεν μπορούμε να ζήσουμε τα όνειρα μας και να προσεγγίσουμε το άτομο που μας έχει γοητεύσει. Φυσικά και ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μπορεί να εξιδανικεύσει μια κατάσταση και να μεταμορφώσει το βάτραχο σε πρίγκιπα, ωστόσο βοηθάει τους λιγότερους τολμηρούς να κάνουν τη υπέρβαση και να ζήσουν εμπειρίες αξέχαστες. Πνευματικές αναζητήσεις και ενασχόληση με την Τέχνη.

Στις 18 Ιουλίου 2019 θα ολοκληρωθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, επηρεάζοντας περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο όλων των ζωδίων και κυρίως τα υδάτινα ζώδια, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Έτσι ο έντονος συναισθηματισμός οδηγεί σε ρομαντικές στιγμές και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, που μπορεί και λόγω της πραγματικότητας να μην τηρηθούν αργότερα. Ωστόσο, είναι μέρες που μπορείτε να ονειρευτείτε, λέγοντας ναι σε μια νέα γνωριμία ή σε μια σχέση που θα σας διδάξει την ανιδιοτελή αγάπη.

Για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Κριός 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα μαλακώνει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα είστε περισσότερο προσηλωμένοι στους άλλους παρά στις δικές σας ανάγκες, παρουσιάζοντας την ευαίσθητη πλευρά σας. Μυστικές σχέσεις μπορεί να ανθίσουν. Εύνοια σε ακίνητη περιουσία , κληρονομιά.

Ταύρος 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα απαλλάσσει από αρνητικές σκέψεις με αποτέλεσμα να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους άλλους και έτσι να βρεθούν λύσεις σε σχέδια που φαίνεται να είχαν ναυαγήσει και τώρα ξανά έρχονται στο προσκήνιο. Εύνοια από τον φιλικό σας κύκλο και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Φιλία ή έρωτας;

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας καθώς αντιλαμβάνεστε ότι ζείτε μια οικονομική άνοδο λόγω της επαγγελματικής σας εξέλιξης και νιώθετε πιο ασφαλείς και σίγουροι. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι όμως, πιθανόν να είστε ο θύτης ή το θύμα μιας ακατάλληλης σχέσης και παρά τις ρομαντικές στιγμές που βιώνετε, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

Καρκίνος 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα ευνοεί τις κοντινές προσωπικές σχέσεις αλλά και δέχεστε προτάσεις για επαγγελματικά ζευγαρώματα που εδώ και καιρό επιθυμούσατε να γίνουν. Έτσι ανακουφίζεστε αρκετά από τις δυσκολίες που συνεχίζετε όμως να βιώνετε και αντιλαμβάνεστε ότι το ποτήρι δεν είναι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο.

Λέων 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα σας απεγκλωβίζει από τοξικές σκέψεις καθώς πολλά πρακτικά προβλήματα φαίνεται να επιλύονται λόγω μιας νέας συνεργασίας ή της ρύθμισης των οικονομικών θεμάτων.. Ερωτικά είστε ανανεωμένοι, πιθανόν ζείτε μια παθιασμένη ακατάλληλη σχέση που σας κάνει να ονειρεύεστε και πολλές φορές να χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα. Ενασχόληση με τη μεταφυσική.

Παρθένος 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα ευνοεί να έχετε μια εξωστρεφή διάθεση αρκεί βέβαια να μην μένετε κολλημένοι σε σχέσεις που έχουν λήξει και σας έχουν βασανίσει αρκετά. Ρομαντικές στιγμές, επιστροφή στη συζυγική στέγη και επίλυση προβλημάτων θα επαναφέρουν τη διάθεση σας στα ύψη.

Ζυγός 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα μαλακώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κάθε είδους δέσμευση, πιθανόν να θελήσετε να προχωρήσετε μια νέα γνωριμία ή να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση σας και αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας και ο τρόπος ζωής σας. Έρωτας μέσα σε εργασιακό χώρο βάζει διλήμματα, ωστόσο θέλετε να ζήσετε το πάθος σας.

Σκορπιός 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα δίνει άλλη διάσταση στα σχέδια σας, πιθανόν να λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με την ολοκλήρωση ενός προσωπικού σας εγχειρήματος και γενικά θα πάρετε ικανοποίηση. Συναισθηματικά είστε δεμένοι με ένα άτομο που πιθανόν να μην ανήκει στο περιβάλλον σας, ή να μην ταιριάζει με τις πεποιθήσεις σας, ωστόσο ζείτε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές.

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση, πιθανόν να ζείτε ένα έρωτα κρυφό που σας έχει συνεπάρει και είναι κατάλληλες μέρες να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με έμπρακτο τρόπο. Θέματα δανείων, οφειλών θέλουν προσοχή, ωστόσο μπορείτε να βρείτε λύσεις μέσα από την στήριξη που θα λάβετε από άτομα που έχουν οικονομική άνεση.

Αιγόκερως 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα φέρνει μια ανακούφιση, λαμβάνετε δηλαδή το φιλί της ζωής μέσα από μια οικονομική συμφωνία ή συνεργασία που ανοίγει κλειστές πόρτες και φαίνεται ότι κάτι θα καταφέρετε για να ξεφύγετε από τις συνεχείς πιέσεις -απογοητεύσεις. Θέματα σπουδών, αγοραπωλησίας ευνοούνται. Αποφύγετε όμως τον δανεισμό.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα δίνει ανακούφιση σε οικονομικό ζήτημα, είτε γιατί θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα απασχόληση για να ανεβάσετε το εισόδημα σας είτε γιατί είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μια προσωπική σχέση που σας ευνοεί οικονομικά. Εναλλακτικοί μέθοδοι θεραπείας σας ευνοούν.

Ιχθύες 

Το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα εμφανίζει το ουράνιο τόξο, ζείτε μια ανανεωτική φάση, και παρά τις απογοητεύσεις που μπορεί να βιώνετε μέσα στον φιλικό σας κύκλο, βλέπετε ότι υπάρχει διέξοδος και γίνεστε πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς. Ερωτικά σκιρτήματα και φλερτ.

Πηγή: oroskopos.gr