ΚΟΣΜΟΣ

Σώοι όλοι οι επιβάτες

Νεκρός ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε λεωφορείο στο Ρίο

Τέλος καλό όλα καλά για τους 37 επιβάτες λεωφορείου, που έπεσαν θύματα ομηρίας για 3,5 ώρες περίπου, το πρωί της Τρίτης (ώρα Βραζιλίας), σε γέφυρα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δράστης ήταν ένας άντρας, που αρχικά προσδιορίστηκε ως πρώην αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια από την αστυνομία της Βραζιλίας.

Ο άντρας κρατούσε όπλο (που αποδείχτηκε πως δεν ήταν αληθινό) κι ένα μπουκάλι με βενζίνη, απειλώντας πως θα βάλει φωτιά στο λεωφορείο. Οι αστυνομικοί που περικύκλωσαν το λεωφορείο, επιχείρησαν να διαπραγματευτούν μαζί του, ωστόσο δεν κατέληξαν κάπου, καθώς ο άντρας δεν είχε συγκεκριμένα αιτήματα. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, απελευθέρωσε έξι ομήρους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης άνοιξε την πόρτα του λεωφορείου, βγήκε για λίγο από αυτό, πέταξε μια τσάντα προς την πλευρά των αστυνομικών και επιχείρησε να ανέβει ξανά σε αυτό, ωστόσο τη στιγμή εκείνη πυροβολήθηκε από σκοπευτή των Ειδικών Επιχειρήσεων, που βρισκόταν πάνω σε πυροσβεστικό όχημα κι έπεσε νεκρός.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης και του ενθουσιασμού που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι στο σημείο μετά από αυτή

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.