ΥΓΕΙΑ

Όταν ξυπνάει το θηρίο...

Επτά διαφορετικοί τύποι στύσης που έχουν οι άνδρες

Ηαλήθεια είναι πως για να έχει εκούσια στύση ένας άνδρας πρέπει να συντρέχουν πολλοί παράγοντες σύμφωνα με τον ουρολόγο Koushik Shaw, MD. Πρέπει να συγχρονιστούν το μυαλό του, ο ψυχισμός του, η αρτηριακή του πίεση, οι ορμόνες του κλπ. Για τις ακούσιες στύσεις του όμως, ειλικρινά δε χρειάζεται καν να είναι ερεθισμένος (ας πούμε η πρωινή στύση η οποία συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους άνδρες είναι κάτι που δε συνδέεται καθόλου με τη σεξουαλικότητά τους.)

Ας δούμε λοιπόν δέκα ακούσιες στύσεις που συμβαίνουν στους ανυποψίαστους άνδρες σύμφωνα με τον ειδικό Frank Kobola:

1. H στύση της ούρησης: Συμβαίνει παραδόξως όταν κάποιος θέλει να ουρήσει και κρατιέται πολλή ώρα με αποτέλεσμα όταν τελικά βρίσκει μια λεκάνη να μη μπορεί επειδή είναι ερεθισμένος. Οι άντρες που τους συμβαίνει το χαρακτηρίζουν ως λιγάκι βασανιστικό.

2. Η πρωινή στύση: H σημαία σηκώνεται με την αυγή και πέφτει λιγάκι δύσκολα ενώ δυσκολεύει τον άνδρα ακόμα μια φορά και στην ούρηση. Η πρωινή στύση είναι ο βασικός λόγος που οι άνδρες αγαπούν το πρωινό σεξ, κυρίως, θέλουν να την ξεφορτωθούν αφού πρώτα την εκμεταλλευτούν.

3. Η στύση φάντασμα: Έρχεται ξαφνικά και συνήθως κάποια ακατάλληλη στιγμή ενώ δε συμβαίνει τίποτα τριγύρω, δεν του περνάει καμιά σκέψη και δεν υπάρχει κανένα οπτικό ερέθισμα. Είναι όταν το πέος αποκτά την πρωτοβουλία να υψώσει το ανάστημά του χωρίς κανένα προφανή λόγο.

4. Η στύση στο γυμναστήριο: Aυτού του είδους η στύση προκύπτει όταν ανεβαίνει με την άσκηση η αρτηριακή πίεση. Παράλληλα μπορεί να ανεβαίνει και το πέος του. Τυχερός όποιος φοράει ένα σωστό σορτσάκι που θα την κρύψει και δεν τον δείχνει όλο το γυμναστήριο χαμογελώντας πονηρά.

5. H επική στύση: Eπειδή δεν είναι όλες οι στύσεις ίδιες, υπάρχει κάποια φορά μια η οποία ξεχωρίζει δραματικά από τις υπόλοιπες και θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή.

6. Η στύση στις κοινόχρηστες τουαλέτες: Ενώ είναι απολύτως άχρηστη συμβαίνει για να αποδείξει μάλλον στους υπόλοιπους εκεί μέσα ποιος είναι το αφεντικό.

7. Η στύση από το πουθενά: Aυτή συνήθως συμβαίνει σε άνδρες μεγάλης ηλικίας που δε θυμούνται την τελευταία φορά που ερεθίστηκαν και επανέρχεται ξαφνικά, εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπής δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν την εκδίκησή τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.