LIFESTYLE

Ανάρτηση στο Twitter

Η Μάιλι Σάιρους απορρίπτει φήμες ότι απάτησε τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η διάσημη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την κατηγορούν ότι απάτησε τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα.

"Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που διάλεξα να έχω σημαίνει ότι πρέπει να είμαι συνεχώς ξεκάθαρη με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι ότι μου λένε ότι ψεύδομαι στο θέμα ενός εγκλήματος που δεν διέπραξα", έγραψε στο Twitter η ποπσταρ.

Η 26χρονη Αμερικανίδα είπε ότι δεν είναι άγγελος και απαρίθμησε μερικά «κατορθώματα» της νιότης της, ότι "έχασε ένα τεράστιο συμβόλαιο με την Walmart στα 17 της γιατί είχε καπνίσει από bong" (πίπα που χρησιμοποιείται για την κατανάλωση κάνναβης), ότι "την πέταξαν έξω από ένα ξενοδοχείο στην Τρανσυλβανία γιατί πρόσφερε και έγλειψε ένα γλυκό σε σχήμα πέους στον Λίαμ" Χέμσγουορθ.

"Χόρεψα και ισορρόπησα γυμνή πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης", δηλώνει αναφερόμενη στο βιντεοκλίπ του "Wrecking Ball", της επιτυχίας της του 2013, με το οποίο από την "Χάνα Μοντάνα", που είχε υποδυθεί και την είχε αναδείξει σε ίνδαλμα των εφήβων, εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα εκκεντρική ποπ τραγουδίστρια που προβάλλει απελευθερωμένα τη σεξουαλικότητά της και τον φεμινισμό της.

"Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Λίαμ και εγώ συμφιλιωθήκαμε, ήμουν αφοσιωμένη και ειλικρινής. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας μιας απιστίας", διαβεβαιώνει.

"Έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μια ζωή που ανήκει στο παρελθόν. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά twerk (αισθησιακό χορό με έντονες κινήσεις των γλουτών), ότι καπνίζω κάνναβη, ότι είμαι μια άξεστη χωριάτισσα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα".

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 10 χρόνια θυελλώδους σχέσης και μόλις οκτώ μήνες γάμου. Παντρεύυτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.