Neo

Υπάρχουν... ενοίκια στις καταλήψεις;

Με την ατζέντα «νόμος και τάξη» έχει αποφασίσει να «παίξει» ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, διεκδικώντας ένα ηχηρό «παρών» στην ούλτρα δεξιά πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος.

Έτσι, μία μέρα μετά την από τηλεοράσεως προαναγγελία του ότι... θα παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο την Αστυνομία όποτε διαπράττονται αδικήματα στα Πανεπιστήμια, χθες ο Κυρανάκης κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φτάνοντας στο σημείο να διερωτηθεί αν... οι καταληψίες πλήρωναν ενοίκιο στα Εξάρχεια!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ ζητεί να πληροφορηθεί με ποιον τρόπο οδηγήθηκαν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα συγκεκριμένα κτήρια στα Εξάρχεια, αλλά και αν παρενέβη κάποια ΜΚΟ στην κατεύθυνση αυτή. Επιπροσθέτως, καλεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να διερευνήσει και να τού απαντήσει κατά πόσον οι μετανάστες ήταν στις καταλήψεις... δωρεάν ή εάν είχαν καταβάλει κάποιοι τίμημα και σε ποιον. Πάντως, τα φτωχά ελληνικά του Neo τον κάνουν να συμπεράνει πως... αν οι μετανάστες πλήρωναν ενοίκια, τότε δε θα μιλούσαμε για καταλήψεις...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Politis 21:54 31/08/2019

    Σε όσους δεν αρέσει ο Κωνσταντίνος ξύδι
    Μια χαρά τα λέει
    Ξέρουμε μερικοί πονάνε από την απόφαση ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ αλλά αυτό χρειαζόμαστε οι πολλοί
    Όχι άλλη ΜΑΡΦΙΝ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.