LIFESTYLE

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα

Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις ο Ρομπ Κοέν

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν αρνείται τις εναντίον κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από την κόρη του, τόσο για την ίδια όσο και σε βάρος μίας γυναίκας με το όνομα «Τζέιν».

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει, υπό την επήρεια ουσιών και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης στο Page Six, απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα της HuffPost.

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε σε αίθουσα καπνίσματος το 2015 στη Νέα Υόρκη, δηλώνοντας ότι η κόρη του «αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο εναντίον μου», σημειώνοντας επίσης: «Ποτέ δεν ήμουν μέλος σε καμιά αίθουσα καπνίσματος και σίγουρα δεν ήμουν ποτέ εκεί με την "Jane" (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται για τη γυναίκα)».

«Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου, και η καταγγελία της επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της, αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει» δήλωσε ο σκηνοθέτης, τον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη του Valkyrie Weather τον κατηγόρησε ότι την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.