Neo

«Δεν φτάνει η διεύρυνση, θέλει μετασχηματισμό»...

Μηνύματα με εσωκομματικούς αποδέκτες έστειλε χθες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, εν όψει της επανεκκίνησης της συζήτησης στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου για τον μετασχηματισμό του κόμματος.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε με νόημα ότι «δεν αρκεί μια απλή διεύρυνση» και κάλεσε τους πάντες «να μένουν πιστοί στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές για μετασχηματισμό». Μάλιστα, ο Θεοχαρόπουλος υπενθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει και την λέξη «επανίδρυση», λέγοντας ότι αυτό πρέπει να συμβεί de facto και επέμεινε στον αριθμητικό στόχο που είχε θέσει ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός: δηλαδή, στο να αυξηθούν τα μέλη τόσο πολύ, ώστε να φτάσουν στο 10% των ψηφοφόρων, δηλαδή από 30.000 που είναι σήμερα να φτάσουν στις 180.000.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μάλιστα, ζήτησε να ληφθούν «γενναίες αποφάσεις» και επέμεινε στην ανάγκη να μην βάλει κανείς νερό στο κρασί του, ώστε να μην πέσει ο πήχης των απαιτήσεων για τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.