ASTRO-MATRIX

Αποκαλύπτει ψεύτικες συμπεριφορές

Ήλιος Αντίθεση με Ποσειδώνα στις 10 Σεπτεμβρίου: Η Ώρα της Απομυθοποίησης

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, έρχεται η απογοητευτική και αποκαλυπτική όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ήρθε η ώρα, οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, συμπεριφορές και γεγονότα να αποκαλυφθούν και να μας προσγειώσουν απότομα.

Επιπλέον όμως, η συγκεκριμένη όψη θα μας παρασύρει σε ψεύτικες συμπεριφορές και θα μας ωθήσει να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με πλάγιους και όχι απόλυτα καθαρούς τρόπους. Γενικά, θα υπάρχει μία αβεβαιότητα και ωραιοποίηση των καταστάσεων, ενώ οι αποκαλύψεις θα ξαφνιάσουν και θα στεναχωρήσουν πολλούς από εμάς. Σκόπιμες παραπλανήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις θα φέρουν προβλήματα και στους άλλους, αλλά και σε εμάς τους ίδιους!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός
Πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη, που θα σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες! Επιπλέον προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον εναντίον σου και περιόρισε όσο μπορείς το άγχος!

Ταύρος
Επιβάλλεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ερωτικά λόγια και συμπεριφορές και οπωσδήποτε να μην παρασυρθείς και εσύ σε υπερβολές και υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!

Δίδυμοι
Οφείλεις να περιορίσεις τις οικογενειακές σου ανησυχίες, τις επαγγελματικές σου ανασφάλειες, αλλά και τις αναμνήσεις που μετατρέπονται τώρα σε νοσταλγία για κάποια παρελθοντική ιστορία που ακόμα σε απασχολεί. Μην πάρεις τώρα καμία σοβαρή απόφαση τώρα!

Καρκίνος
Σε συζητήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πιθανόν οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις! Φρόντισε λοιπόν να μην αγνοείς τα σημάδια, να είσαι υποψιασμένος στα πάντα και απέφυγε κουτσομπολιά.

Λέων
Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου και ως προς τις συναλλαγές που κάνεις, γιατί είσαι επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή ακόμα και να ξεγελαστείς! Στις σταθερές σου σχέσεις γίνε πιο καχύποπτος από ότι συνήθως, ακόμα κι αν σε κάποιους είχες απόλυτη εμπιστοσύνη!

Παρθένος
Οφείλεις να προσέχεις σήμερα πολύ, διότι έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα φυσικά να απογοητευτείς πολύ. Επίσης φρόντισε και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην είσαι υπερβολικός σε υποσχέσεις, συμπεριφορές και λόγια.

Ζυγός
Ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος είτε εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες και εμπιστεύτηκες! Απέφυγε επίσης παρασκηνιακές ιστορίες και σχέσεις!

Σκορπιός
Οι φίλοι σου πιθανόν να σε απογοητεύσουν σήμερα, γι’ αυτό επιστράτευσε την διαίσθηση και την διορατικότητά σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον!

Τοξότης
Οφείλεις να δείξεις προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας! Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα και συνάδελφοι ή συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν. Μην χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα, με ψεύτικες συμπεριφορές!

Αιγόκερως
Πρόσεξε όλες τις επικοινωνίες και κυρίως τις μετακινήσεις σου. Απέφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις και άσκοπες μετακινήσεις! Επιπλέον, περιόρισε την υπεραισιοδοξία!

Υδροχόος
Πάθος, ερωτισμός αλλά και έντονη νοσταλγία και συναισθηματική ανασφάλεια σε χαρακτηρίζει! Αρκετή προσοχή πρέπει να δείξεις και στον οικονομικό τομέα, τακτοποιώντας οφειλές και αποφεύγοντας οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και συναλλαγή!

Ιχθύς
Οι σημαντικές σχέσεις σου, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς πολύ! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να δώσεις χρόνο σε οποιαδήποτε ερωτική γνωριμία, διότι δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.