ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκινημένη η κόρη του Ναταλία

Μια προτομή κι ένα πάρκο για τον μεγάλο Ρασούλη!

Εκδήλωση για τον σπουδαίο Μανώλη Ρασούλη πραγματοποιείται, αυτή την ώρα, στο παρκάκι που βρίσκεται πίσω από την θύρα 1 του γηπέδου του ΟΦΗ, στην γωνία των οδών Ισαύρων και Πετλέμπουρη, στο Ηράκλειο, όπου έχει εγκατασταθεί η προτομή του μεγάλου τραγουδοποιού.

Η οδός Πετλέμπουρη, στα Καμίνια, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι του Μανώλη Ρασούλη.

Συγκινημένη η κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη, Ναταλία, ενώ οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση φωνάζουν "Αθάνατος"!

"Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Βρίσκομαι σε έναν πολύ ιερό τόπο για μένα- από εδώ κατάγονται και οι δυο μου γονείς. Εδώ κοντά βρίσκεται το πατρικό του πατέρα μου. Είμαι πολύ συγκινημένη με την ομάδα του την αγαπημένη που πήρε αυτή την πρωτοβουλία και του έκανε αυτή την τιμή. Ο πατέρας μου αγαπούσε πάρα πολύ αυτή την ομάδα, αγαπούσε πάρα πολύ την Κρήτη. Όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν μιλούσε συνέχεια για την Κρήτη, την Κρήτη με όλη της την πολιτισμική κληρονομιά. Ήταν φανατικός ΟΦΗ. Όταν τον έβλεπα να παρακολουθεί την ομάδα του στην τηλεόραση ήταν παθιαζοταν πολύ. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα του, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο δίσκο στον ΟΦΗ. Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά ταυτόχρονα έχω και μια νοσταλγία γιατί μας λείπει πολύ" - δήλωσε η Ναταλία Ρασούλη.

Συγκινημένη η κόρη του Ναταλία

Η κ. Ρασούλη θυμάται πολύ έντονα την περίοδο που ο πατέρας της ηχογραφούσε "Τα Ποδοσφαιρικά", ένας δίσκος που είναι όλος αφιερωμένος στον ΟΦΗ. "Ο πατέρας μου έλεγε: Είμαι Καζαντζακικός, Καζαντζιδικος και ΟΦΗτζης! Αυτά τα τρία τον χαρακτήριζαν. Ίσως ήταν από τους πιο φανατικούς οπαδούς του ΟΦΗ...".

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης δήλωσε: "Ο Μανώλης Ρασουλης υπήρξε ένας μεγάλος δημιουργός. Εμείς ως Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάνουμε το ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πρόσφερε".

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.