ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο απολογείται ο 83χρονος άνδρας

Μητέρα κατήγγειλε ηλικιωμένο ότι προσπάθησε να αρπάξει την ανήλικη κόρη της

Με πολύ προσοχή χειρίζονται αστυνομικές και δικαστικές αρχές στο Ηράκλειο την καταγγελία μίας 36χρονης μητέρας σε βάρος ενός 83χρονου ηλικιωμένου, σύμφωνα με την οποία ο γέροντας προσπάθησε να αρπάξει την ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 36χρονης, η 7χρονη κορούλα της έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο, ενόσω εκείνη βρισκόταν σε διπλανό διαμέρισμα φίλων της.

Ξαφνικά, η καταγγέλλουσα άκουσε τα γοερά κλάματα της κόρης της και έντρομη πετάχτηκε στην αυλή του σχολείου, για να συνδράμει το κοριτσάκι. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, διαπιστώθηκε ότι ο 83χρονος είχε μπει στην αυλή του σχολείου και με υποσχέσεις για γλυκά και σοκολάτες προσπαθούσε να κάνει την 7χρονη μικρούλα να τον ακολουθήσει.

Αμέσως προκλήθηκε ένταση μεταξύ της 36χρονης μητέρας και του ηλικιωμένου άνδρα ενώ εκλήθη και η αστυνομία. Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, όπως επίσης και η 36χρονη εναντίον της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για σωματική βλάβη, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος η μητέρα τον χτύπησε.

Στη συνέχεια η 36χρονη αφέθηκε ελεύθερη και ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί ότι πάσχει από άνοια, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου. Ο ίδιος αρνείται τους ισχυρισμούς της 36χρονης.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.