ΕΛΛΑΔΑ

Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

Συνελήφθη 19χρονη για την εγκατάλειψη του βρέφους στη Νέα Ιωνία

Μέσα σε ένα 24ωρο κατάφεραν οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να εντοπίσουν τη μητέρα του μόλις 7 ημερών βρέφους που βρέθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Πρόκειται για 19χρονη Ελληνίδα κάτοικο της περιοχής, η οποία αφού αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια, εν συνεχεία συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Τμήμα Ανηλίκων είχε καταφέρει μέσα σε λίγες ώρες να έχει στα χέρια του μια λίστα με νεαρές μητέρες που την περασμένη εβδομάδα έφεραν στον κόσμο κοριτσάκια σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Παράλληλα είχαν στη διάθεσή τους και μια σειρά αποτυπωμάτων που ερευνούσαν έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτά ήταν της μητέρας.

Έτσι, μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να έχουν στη διάθεσή τους τα ονόματα 150 γυναικών που γέννησαν σε δημόσια νοσοκομεία και αμέσως άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό τις λίστες, με πρώτη προτεραιότητα Ελληνίδες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Έτσι, μέσα σε λίγες ώρες έφθασαν σε μία 19χρονη την οποία, σήμερα νωρίς το πρωί, την προσήγαγαν στα κεντρικά της Ασφάλειας όπου και εξετάζεται καθώς οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι η νεαρή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι και το εγκατέλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.