Neo

Στους Ευρωσοσιαλιστές τον Οκτώβριο ο Τσίπρας

Στην Χαριλάου Τρικούπη ίσως ήλπιζαν ότι τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πλέον πρωθυπουργός, θα σταματούσε να λαμβάνει προσκλήσεις για τις προπαρασκευαστικές Συνόδους Κορυφής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται ο Neo, στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά θα πρέπει να... συμβιβαστούν ξανά με την πραγματικότητα, αφού η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συνεχίσει να συνυπάρχει στις ευρωσοσιαλιστικές συνόδους με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπετε, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη κάνει ορισμένες κινήσεις για να συνεχίσει να προσκαλείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συνομιλητές του θεωρούν «αυτονόητο» ότι θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» -παρότι το ιστορικό προηγούμενο ήθελε τον μακαρίτη Δημήτρη Χριστόφια να σταματά να πηγαίνει στους ευρωσοσιαλιστές όταν αποχώρησε από το κυπριακό προεδρικό μέγαρο.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η Φώφη Γεννηματά θα συνεχίσει να... σφίγγει τα δόντια και όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα βλέπουμε τις «οικογενειακές φωτογραφίες» μετά τις συνεδριάσεις, όπου η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στα... δύο άκρα της φωτογραφίες – όπως λέμε «από δυο χωριά χωριάτες»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.