ΕΛΛΑΔΑ

Δεν το χωράει ανθρώπου νους...

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ του σπιτιού σκότωσε το δύο μηνών βρέφος

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, στα Γλυκά Νερά Αττικής, καθώς το ροτβάιλερ του σπιτιού σκότωσε το δύο μηνών μωρό της οικογένειας, σε μία είδηση που μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει...

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ με βάση τις καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.