ASTRO-MATRIX

Φέρνει καυτές στιγμές!

Τρίγωνο Άρη με Πλούτωνα 19 Σεπτεμβρίου: Έλξη, πάθος και δράση

Το Τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει καυτές στιγμές, οικονομικά επιτεύγματα, αλλά και δύναμη, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019! Πάθος, δυναμισμός, οικονομικές επιτυχίες, ερωτισμός, σεξουαλικότητα, ενέργεια και αποφασιστικότητα είναι ορισμένα από τα οφέλη της περιόδου! Ήρθε η στιγμή, να εκφραστούν ανομολόγητα πάθη και σκέψεις, να γίνουν πράξη οι επιθυμίες και ο έρωτας να γιορτάσει με τον πιο καυτό τρόπο!

Δράση και ενέργεια θα έχουν οι περισσότεροι από μας, φέρνοντας τα αποτελέσματα που θέλουμε, αποκαλύψεις θα μας ωφελήσουν και οι επιθυμίες μας βρίσκουν διέξοδο να γίνουν πραγματικότητα! Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Δυναμισμός  και δράση στην εργασία, προβάλλουν τα ταλέντα σου και επιπλέον ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πολύ πιθανός! Η εμφάνιση σου είναι άκρως γοητευτική και ακαταμάχητη!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες αυτήν την περίοδο, όπως και οι ερωτικές σου επιτυχίες! Ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορείς να αναμένεις ενδυνάμωση οικογενειακών σχέσεων και βελτίωση σε θέματα σπιτιού! Επίσης, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και δεν μπορείς να αντισταθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέες τολμηρές και άκρως γοητευτικές γνωριμίες έρχονται και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες μέσω της επικοινωνιακής οδού! Επιπλέον, μετακινήσεις και συναντήσεις, σε ικανοποιούν απόλυτα!

ΛΕΩΝ
Οικονομικοί στόχοι πραγματοποιούνται και αισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται! Απολαμβάνεις πάθος και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γοητεία σου είναι στα ύψη και διακρίνεσαι από ερωτισμό, δυναμισμός, αποφασιστικότητα και ενέργεια! Μπορείς να αναμένεις, πραγματοποίηση κυρίων ερωτικών αλλά και οικονομικών στόχων!

ΖΥΓΟΣ
Ακολούθησε τις αισθήσεις και την διαίσθησή σου, για να πετύχεις στόχους! Επιπλέον ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανός τώρα, αλλά και γενικά οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και αναθερμαίνονται! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται, αρκεί να ενεργοποιηθείς έγκαιρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, χάρη στην δράση σου!
Έρωτας μέσα από τη δουλειά ίσως προκύψει, όπως και οικονομικό κέρδος μέσα από την εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δοκιμάζεις νέες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες ή κάποιες συναντήσεις σε συναρπάζουν και χαρακτηρίζεσαι από δυναμικότητα και αισιοδοξία, που σε βοηθούν να πετύχεις στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να αναμένεις θετικές οικονομικές εξελίξεις, σεξουαλικότητα, γοητεία, πάθος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών.

ΙΧΘΥΣ
Η συντροφική ζωή επιφυλάσσει χαρά, μέσα από επιθυμίες που πραγματοποιούνται! Νέες παθιασμένες γνωριμίες, θα έχεις αν είσαι ελεύθερος και πάθος και ερωτισμό με τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.