Neo

«Αντάρτικο» Τζιτζικώστα για τα... διόδια της Εγνατίας

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει τα διόδια της Εγνατίας Οδού που είχαν μείνει «παγωμένα» επί υπουργίας Σπίρτζη, ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι οι «γαλάζιοι» του Βορρά με αυτό.

Ο Neo πληροφορείται ότι στην σχετική σύσκεψη που έγινε με τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, τόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου τάχθηκαν κατά της ενεργοποίησης των διοδίων, όταν άκουσαν τον πρωθυπουργό να τούς ανακοινώνει περιχαρής ότι... κατάφερε αντί για 6 λεπτά το χιλιόμετρο να πέσει η τιμή στο μισό.

Ο Μητσοτάκης έδειξε, μάλιστα, ότι δεν σηκώνει... κουβέντα όταν ήρθε αντιμέτωπος με τις ενστάσεις των δύο «γαλάζιων» του Βορρά, ενώ την «πολιτική απόφαση» της κυβέρνησης στήριξε και ο -επίσης παρών στη σύσκεψη- Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα, ο υπουργός Υποδομών υπενθύμισε στους κκ. Τζιτζικώστα και Καράογλου ότι ο πρώτος σταθμός διοδίων που θα ανοίξει τις πύλες του τον «καίει» άμεσα, αφού θα είναι στην εκλογική του περιφέρεια, στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.