Neo

Αβροφροσύνες μεταξύ Δραγασάκη-Άδωνι

Όταν ο Γιάννης Δραγασάκης παρέδιδε, μετά τις εκλογές, το υπουργείο Οικονομίας στον Άδωνι Γεωργιάδη, τού συνέστησε να σεβαστεί τη δουλειά που έχει γίνει – και ο τελευταίος είχε δεσμευθεί δημοσίως επ’ αυτού. Ως εκ τούτου, κατά την συζήτηση του επενδυτικού νόμου χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ουδείς εξεπλάγη από τις αβροφροσύνες μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και του προκατόχου του στην οδό Νίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε την ικανοποίησή του επειδή στο νομοσχέδιο διατηρείται το θεσμικό πλαίσιο για τον αναπτυξιακό νόμο, τη χρηματοδότηση των επενδύσεων και τις στρατηγικές επενδύσεις. «Εκφράζω την ικανοποίησή του γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης τήρησε τον λόγο του και σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε», επισήμανε ο Γιάννης Δραγασάκης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να διαβεβαιώνει ότι «παρέλαβε συγκροτημένη εργασία, την αναγνώρισε από την πρώτη εβδομάδα που πήγε στο υπουργείο». «Έχουμε υιοθετήσει τα σχέδια που είχατε ετοιμάσει και δεν προλάβατε να φέρετε», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «δεν θεωρώ ότι είμαστε εχθροί. Προτιμώ να βλέπω την πολιτική σαν συνέχεια».

Πάντως, μία ημέρα νωρίτερα, ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναφερθεί σε... «γελοία υποκείμενα». Άβυσσος η ψυχή του Άδωνι...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.