Neo

Ενόχληση Μαξίμου για... το μπάχαλο με τον «Τζόκερ»

Το ότι δύο ατυχή περιστατικά που αφορούσαν σε έλεγχο ανηλίκων σε κινηματογράφους για μία δημοφιλέστατη ταινία θα προκαλούσαν... ενδοκυβερνητικό ρήγμα κάθε άλλο παρά το περίμεναν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκνευρισμένος με τους δύο υπουργούς που πρωταγωνίστησαν στην ενδοκυβερνητική κρίση, ήτοι η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μάλιστα, αμφότεροι προέβησαν σε επικοινωνιακές κινήσεις χωρίς να ενημερώσουν το Μαξίμου – και αυτό ενόχλησε περισσότερο απ’ όλα. Η μεν Μενδώνη συγκάλεσε... συνέντευξη Τύπου για να «δώσει» τις δυο υπαλλήλους και να τις κατηγορήσει ότι «υπερέβησαν των αρμοδιοτήτων τους», ο δε Χρυσοχοΐδης επιχείρησε να απεκδυθεί των ευθυνών του, ανακοινώνοντας ότι... θα παραβίαζε τον νόμο και θα πήγαινε να δει την ταινία με τον 15χρονο γιο του.

Πέραν, όμως, των δύο υπουργών, τα «σκάγια» αναμένεται να φτάσουν ως το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, αφού χθες για περισσότερο από ένα δεκάωρο, η κυβέρνηση εμφανιζόταν να βρίσκεται σε κρίση για μία... ταινία. Φανταστείτε, δηλαδή, να γινόταν και κάτι σοβαρό...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.