ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποθέωση Τσιτσιπά από ιερά «τέρατα» του αθλήματος

«Ο Τσιτσιπάς θα πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο»

Βέβαιος ότι Στέφανος Τσιτσιπάς θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ο Τιμ Χένμαν, ενώ ο Μπόρις Μπέκερ θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να κερδίσει το πρώτο του Grand Slam!

Το BBC, μετά τον θρίαμβο του 21χρονου Έλληνα πρωταθλητή στο Nitto ATP Finals στο Λονδίνο και την ολοκλήρωση της σεζόν στο τένις, ζήτησε από τον Γερμανό έξι φορές πρωταθλητή Grand Slam, Μπόρις Μπέκερ και το πρώην Νο1 στην Βρετανία, Τιμ Χένμαν, να κάνουν έναν απολογισμό για το 2019, αλλά και να δώσουν τις προβλέψεις τους για το επόμενο έτος.

«Προβλέπω ότι ο Τσιτσιπάς θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Χένμαν απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Έχω βρεθεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και έχω δει πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και φίλαθλοι. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα των παικτών, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ένα Ολυμπιακό έτος. Οι παίκτες είναι πάντα πολύ ενήμεροι για το πρόγραμμά τους και καθώς μεγαλώνουν είναι σημαντικό να το διαχειρίζονται», πρόσθεσε o 45χρονος, ο οποίος έφτασε στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης και αποχώρησε από το επαγγελματικό τένις το 2007.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.