ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα αντιμετωπίσει τον Θρυλικό τενίστα στα ημιτελικά

Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε.

«Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω να δώσω την ψυχή μου και νομίζω ότι είναι επίσης πολύ καλή πρόκληση για eμένα για να προετοιμαστώ για πιο δύσκολους αγώνες, τον ημιτελικό και ενδεχομένως τον τελικό», ανέφερε ο Τσιτσιπάς στην επίσημη ιστοσελίδα των ΝittoATP Finals. «Αυτός ο αγώνας θα μου δώσει πολλά. Πρόκειται να με εκπαιδεύσει, και θα προσπαθήσω να αποκτήσω και να απορροφήσω όσο μπορώ από αυτόν».

Πριν από δύο χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αναπληρωματικός στα Next Gen ATP Finals. Την περασμένη σεζόν, θριάμβευσε στην ίδια διοργάνωση στο Μιλάνο. Και τώρα στην πρώτη του εμφάνιση στα ATP Finals έφτασε κιόλας στα ημιτελικά. Έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να αποκλείσει το Νο 1 στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Τσιτσιπάς νίκησε (2-1) τον Ισπανό για πρώτη φορά, νωρίτερα εφέτος στη Μαδρίτη, αλλά ο Ράφα οδηγεί τη σειρά τους με 4-1, ενώ στα ATP Finals είναι ο μόνος παίκτης που ακόμα δεν έχει χάσει σετ. ..

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.