LIFESTYLE

Θα τους απολαύσουμε όλους μαζί το προσεχές καλοκαίρι!

Απίστευτο! Ο τεράστιος Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στους Red Hot Chili Peppers!

Ένα απίστευτο... δώρο Χριστουγέννων έκαναν στους οπαδούς τους οι Red Hot Chili Peppers, αφού ο κιθαρίστας ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και την περίοδο της "εκτόξευσης" του συγκροτήματος, ο σπουδαίος Τζον Φρουσιάντε, κάνει το μεγάλο come-back, όπως ανακοίνωσε το γκρουπ!

Ο Φρουσιάντε θα αντικαταστήσει τον Τζος Κλινγκχόβερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε για 10 χρόνια ως πρώτος κιθαρίστας. Αυτή είναι η τρίτη θητεία του 49χρονου πια βιρτουόζου κιθαρίστα στο συγκρότημα.

"Οι Red Hot Chili Peppers ανακοινώνουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον κιθαρίστα των τελευταίων 10 χρόνων, τον Τζος Κλινγκχόβερ", ανακοίνωσε η μπάντα.

"Ο Τζος είναι ένας υπέροχος μουσικός που σεβόμαστε και αγαπάμε. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον καιρό που ήμασταν μαζί και τα αμέτρητα δώρα που μοιράστηκε μαζί μας".

"Ανακοινώνουμε επίσης, με μεγάλο ενθουσιασμό και ευτυχία ότι ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στο συγκρότημα", ανέφερε χαρακτηριστικά το θρυλικό συγκρότημα.

Ο Φρουσιάντε, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, έγινε μέλος των Red Hot Chili Peppers σε ηλικία 18 ετών, αντικαθιστώντας τον Χίλελ Σλόβακ, και έκανε το ντεμπούτο του στο άλμπουμ του 1989, Mother's Milk.

Έφυγε το 1992, παλεύοντας με τους προσωπικούς του δαίμονες, καθώς εθισμένος στην ηρωίνη έφτασε μισό βήμα από το θάνατο (σ.σ. ιστορική η συνέντευξη σε δωμάτιο ξενοδοχείου που φαίνεται η άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν τότε), τα κατάφερε, ορθοπόδησε ξανά, το 1998 απεξαρτήθηκε πλήρως από τα ναρκωτικά και την επόμενη χρονιά ενώθηκε πάλι με τους Red Hot Chili Peppers, όταν και κυκλοφόρησαν το Californication. Παρέμεινε ως το 2009, για να αποχωρήσει εκ νέου αποφασίζοντας να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Απόδειξη του σπουδαίου ταλέντου του η 18η θέση των καλύτερων κιθαριστών όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone's (2003).

Το ερχόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στο EJEKT Festival 2020, θα απολαύσουμε τους Red Hot Chili Peppers με τον Φρουσιάντε ξανά στην κιθάρα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.