ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε 27-24 τον Ολυμπιακό

Χάντμπολ: Συνεχίζει πρώτη και αήττητη η ΑΕΚ!

Πιο καλή η... μοναξιά της κορυφής για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή με 27-24, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στους τελικούς.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αν και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι αποκτώντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπαθαν ένα επιθετικό μπλακ άουτ, με την Ένωση να το εκμεταλλεύεται και να «κλείνει» το ημίχρονο προηγούμενη με 12-10.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι δυο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, μέχρι και το σκορ να φτάσει στο 18-19. Ένα μικρό σερί 4-0 της ΑΕΚ ήταν αρκετό για το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια, ώστε να του εξασφαλίσει μια μη αναστρέψιμη διαφορά.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τζηράς με 12 τέρματα, με τον Έλληνα εξτρέμ να είναι ο μοναδικός από πλευράς Πειραιωτών που «διασώθηκε», ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» Μπουνέτα, Πλάθα και Φλορίδο ήταν σε μεγάλα κέφια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

ΑΕΚ 20
Ολυμπιακός 18
ΠΑΟΚ 13
Αερωπός Έδεσσας 12
Διομήδης Άργους 12
ΑΕΣΧ Πυλαίας 10
Δράμα 1986 9
ΑΣΕ Δούκα 7
Φαίακας Κέρκυρας 7
Ιωνικός Ν.Φ. 6
Άρης Νίκαιας 5
Φίλιππος Βέροιας 1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.