Neo

Διεκδικώντας την... «ηγεμονία» στη Δεξιά

Στο μικροσκόπιο έχουν θέσει πολλοί στη ΝΔ την κινητικότητα που εμφανίζει το τελευταίο διάστημα ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάθε άλλο παρά μιλά για το χαρτοφυλάκιό του, δηλαδή για τον δάκο και τη μουχρίτσα. Αντιθέτως, κάθε φορά που η Αστυνομία βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής για καταστολή, υπέρμετρη χρήση βίας και άλλα τέτοια, ο Βορίδης εμφανίζεται να παρέχει πολιτική κάλυψη σε όλα τα σχετικά περιστατικά.

Στην «εισβολή» στην ΑΣΟΕΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μας «το είπε γλυκά» το θεώρημα περί... «αναγκαστικότητας της βίας», ενώ εδώ και δύο ημέρες δίνει μάχη για να δικαιολογήσει όσα έκανε η Αστυνομία στο Κουκάκι. Προχθές, στη Βουλή, στήριξε τα ΜΑΤ κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει ψυχική ταύτιση» με κουκουλοφόρους και καταληψίες, ενώ χθες εμφανίστηκε εκ νέου για να δηλώσει πως «δεν είδε αστυνομική βία, είδε συλλήψεις».

Πολλοί στη ΝΔ, λοιπόν, θεωρούν ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διεκδικεί την «ηγεμονία» της δεξιάς τάσης της ΝΔ και «φτιάχνει προφίλ» προβλέποντας ότι η κοινωνία θα στραφεί δεξιότερα, αναγκάζοντας και την ΝΔ να κάνει το ίδιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.