ΕΛΛΑΔΑ

Τα... έψαλαν στον ΠτΔ οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι μόνο

Κάλαντα και ευχές «για ακόμη μία πενταετία» στον Προκόπη Παυλόπουλο

Κάλαντα από Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, αλλά και από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων άκουσε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα κάλαντα τού είπαν επίσης ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ανω Λιοσίων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ο Λαογραφικός Σύλλογος Αρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΡΗΤΕΣ», η Παιδική Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Σύλλογος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ευχές στον Παυλόπουλο για άλλη μία πενταετία

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου από την Αρτα ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι στην κεφαλή της πατρίδας και για τα επόμενα πέντε χρόνια ενώ τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού έκαναν δώρο έναν έναν πίνακα με την ελπίδα κάτω από ένα δέντρο.

Από την πλευρά του ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, έκανε σε όλους δώρο ένα φλουρί με το εθνόσημο και 2020 ευχές από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος προς τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς είπε: «Συμβολίζετε τους διαχρονικούς αγώνες του Λαού μας και του Έθνους μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Τα αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, με τα οποία σας περιβάλλουν οι Έλληνες, εντός και εκτός της Χώρας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το υψηλό σας φρόνημα και για το ανεπίληπτο ήθος σας. Σας ευχαριστούμε όλοι. Χρόνια πολλά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.