ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 75-87: Άλλη... ποιότητα!

Κάποιες φορές μπορεί κάποια ομάδα να θέλει πολύ να κερδίσει, αλλά πολύ... απλά να μην μπορεί! Αυτό ακριβώς συνέβη στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Όσο και να ήθελε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να επιβληθεί της Ρεάλ ήταν... αδύνατον να συμβεί. Η διαφορά ποιότητας και... ποσότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια, με τους Ισπανούς να επιβεβαιώνουν και την δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκονται! Αυτή ήταν η 11η σερί νίκη τους στην EuroLeague καθώς αγνοούν τη λέξη «ήττα» εδώ και δύο μήνες.

Όπως αγνοούν επιδεικτικά την ήττα και στα ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού μετρούν, πλέον, 9 σερί νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις στο ΟΑΚΑ! Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο του ματς η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στη Ρεάλ η οποία έφτασε να προηγείται και με 18 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου.

Ο Άντονι Ράντολφ (22π., 5/11τρ.) ήταν «όλα τα λεφτά» για τη Ρεάλ, ο Ταβάρες (14π., 14ριμπ.) ήταν κυρίαρχος στις δύο ρακέτες, ενώ ο Καμπάτσο έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, μοιράζοντας την μία ασίστ μετά την άλλ

Δεκάλεπτα: 18-22, 34-44, 58-66, 75-87

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.