ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό

Παρέμβαση στο γραφείο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη, ο Ρουβίκωνας.

Όπως αναφέρει η αναρχική συλλογικότητα σε ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αφορμή για την παρέμβαση υπήρξε το ατύχημα που είχε σημειωθεί στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα και η απραξία που είχε δείξει η διοίκηση ως προς την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 4 Δεκεμβρίου, όταν στο νοσοκομείο είχε ξεσπάσει μικρής έκτασης φωτιά λόγω ρήξης «σωλήνα που μεταφέρει καυτό λάδι από το μηχανοστάσιο στα πλυντήρια του νοσοκομείου διατρέχοντας χώρους υψηλής επικινδυνότητας όπως πχ. το τμήμα των ιδιαίτερα εύφλεκτων ιατρικών αερίων», όπως είχε γνωστοποιηθεί τότε.

«Πολιτική παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας στο γραφείο της διοικήτριας, γιατί το ζήτημα δεν έχει λήξει, γιατί οι ζωές μας έχουν αξία», αναφέρει στο κείμενο της η ομάδα.

Στο παρελθόν, το Σωματείο των εργαζομένων (ΣΕΝΕ), είχε καταγγείλει τις συνθήκες εργασίαςσυνθήκες εργασίας που επικρατούν στο χώρο των πλυντηρίων του Νοσοκομείου.

Κικίλιας:«Θρασύδειλοι και ασεβείς»

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια προκάλεσε η εισβολή του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό, ο οποίος σχολίασε το γεγονός στα social media.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.