ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το σάλο από το νέο κρούσμα fake αριστείας στην κυβέρνηση

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης

Έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα του και την υπόθεση του... ανύπαρκτου μεταπτυχιακού, ο Αντώνης Διαματάρης αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών.

Μετά τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς… αρεστών κ όχι αρίστων της κυβέρνησης ΝΔ, με αποκορύφωμα την περίπτωση του... 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα, τον οποίο... παραίτησαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Κικίλιας, "έσκασε" ακόμη μια περίπτωση fake αριστείας με το μεταπτυχιακό του Αντώνη Διαματάρη, εκθέτοντας εκ νέου την κυβέρνηση, η οποία όταν κέρδισε τις εκλογές έδινε... όρκους αξιοκρατίας και διαφάνειας.

Έτσι, ο υφυπουργός Εξωτερικών αναγκάστηκε -προκειμένου να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα εις βάρος του κόμματος του- να ανακοινώσει την παραίτησή του.

Στη δήλωση της παραίτησής του, την οποία έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης αναφέρει: «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.