ΚΟΣΜΟΣ

Καμπάνια «Be True»

Στα χρώματα του Pride οι διάδρομοι στίβου στο Λος Άντζελες

Οι διάδρομοι τρεξίματος στον στίβο του Los Angeles City College είναι πλέον στα χρώματα του «Ουράνιου Τόξου», της σημαίας του Pride, για να υπερασπιστούν τον μη αποκλεισμό των αθλητών LGTB+.

Ο στίβος για τα αγωνίσματα δρόμου είναι αφιερωμένος στον Gilbert Baker, ο οποίος σχεδίασε τη σημαία και οι διάδρομοι ακολουθούν τη διάταξη της εμβληματικής σημαίας με τις οκτώ λωρίδες, ξεκινώντας από το ροζ χρώμα και καταλήγοντας στο μωβ. Οι αριθμοί των διαδρόμων, τα βέλη και η λοιπή σηματοδότηση είναι βαμμένοι πάνω στους έγχρωμους πλέον διαδρόμους τρεξίματος.

Η επέμβαση στον στίβο του κολεγίου στο LA έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Be True» της εταιρείας αθλητικών ειδών Nike. «Εμείς πιστεύουμε στην επιδίωξη της ισότητας για κάθε αθλητή. Τιμούμε κάθε φωνή που υποστηρίζει την ισότητα, αυτούς που ορθώνουν ανάστημα για να κάνουν τη διαφορά και να "Είναι ο Εαυτός τους"».

Πέραν της επέμβασης στους διαδρόμους τρεξίματος, έβαψαν μωβ διάδρομο και σκάμμα για άλμα εις μήκος. Η καμπάνια «Be True» εγκαινιάστηκε το 2012

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.