ΕΛΛΑΔΑ

Πελάτης λιποθύμησε από το σοκ!

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη κατέληξε σε... τζαμαρία μπουγατσατζίδικου!

Το... χάρο με τα μάτια τους είδαν πελάτες και εργαζόμενοι σε μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, όταν η τρελή πορεία ενός τζιπ... δίχως οδηγό σταμάτησε στη τζαμαρία του καταστήματος, έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη της Αστυνομίας!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα, η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από το Δερβένι! Το πλήρωμα του περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Καταδίωξη από το Δερβένι στη Θεσσαλονίκη

Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες.

Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στον δρόμο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία ανεξέλεγκτο και κατέληξε στην τζαμαρία του μαγαζιού.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κατάστημα ήταν ανοικτό, ενώ μία πελάτης λιποθύμησε από το σοκ! Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης.

Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.