ΚΟΣΜΟΣ

Χάρισαν δώρα και χαμόγελα σε ορφανά παιδιά

Βουλγαρία: Mοτοσικλετιστές έγιναν... Άη-Βασίληδες για καλό σκοπό

Άφησαν στην άκρη τα καθημερινά τους ρούχα και φόρεσαν στολές Άη-Βασίλη για να δώσουν χαρά σε παιδιά που βρίσκονται σε κέντρα κοινωνικής μέριμνας. Ο λόγος για μοτοσικλετιστές από διάφορες πόλεις της Βουλγαρίας που και φέτος "μπήκαν" στον εορταστικό ρυθμό, σκορπώντας χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη για αγάπη, παιδιά που είναι μόνα τους δίχως οικογένεια και έχουν βρει "καταφύγιο" σε κέντρα κοινωνικής μέριμνας.

Πέρα από τις αγκαλιές, οι μοτοσικλετιστές έδωσαν δώρα στα παιδιά και, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας, δεσμεύθηκαν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τη συγκεκριμένη δράση, τη "Moto Santa Clause", η οποία "μοιράζει" μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η παρέα των Άη-Βασίληδων ολοκλήρωσε τη διαδρομή της με τις μοτοσικλέτες τους, στο Πλέβεν με τον διοργανωτή της πρωτοβουλίας, δημοτικό σύμβουλο του Βέλικο Τάρνοβο, Γκεόργκι Νέντεφ να εκφράζει την ικανοποίησή του τόσο για την ανταπόκριση των μοτοσικλετιστών στο φετινό κάλεσμα, όσο και για την αγάπη που οι ίδιοι εισέπραξαν από τα παιδιά που τους υποδέχθηκαν με "ζωγραφισμένο" το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.