Neo

Ατάκα... δηλητήριο από τον Αλεξιάδη για τα χιόνια

Όσοι αναγνώστες του Neo ενημερώνονται τούτες τις μέρες και από τα δελτία ειδήσεων, θα διαπίστωσαν προφανώς ότι για το πολυήμερο μπλακ-άουτ στα Βίλια, αλλά και για το ότι η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας έκλεισε για πέντε ώρες εξαιτίας... πέντε πόντων χιονιού, έφταιγε το κακό το ριζικό μας, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και πάντως... κανένας άλλος.

Αυτή την παρατήρηση έκανε, χρησιμοποιώντας μία ατάκα-δηλητήριο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha. «Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε φυσικό φαινόμενο φταίει η κυβέρνηση και ο περιφερειάρχης, όταν γίνεται επί ΝΔ φταίνε οι τροχονόμοι. Αυτό είναι το ανέκδοτο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης πολλών ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ζ 20:08 06/01/2020

    Για τους 72 νεκρούς στην Ηλία, το 2007, ποιος έφταιγε; Ο Στρατηγός Άνεμος μήπως; Εκείνο το τρελό αγόρι, ο Συνολάκης , που θα μπορούσε να εκκενώσει το Μάτι σε 36 λεπτά, γιατί δεν σταμάτησε τους οδηγούς στην Εθνική; Ήταν μεγάλη η ποσότητα του χιονιού μας είπε, χωρίς ντροπή!

  2. === …. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,
    ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…..
    === ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ
    ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
    ΛΕΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.